وي با اشاره به اين که تبادل نظر و تجربه پيرامون زمينههاي اشتغال و کارآفريني در صنايعدستي و توسعه و ترويج فرهنگ خود اشتغالي و کارآفريني در صنايعدستي اهداف اوليه برپايي اين همايش هستند، اظهار داشت: همچنين تبادل نظر پيرامون الگوهاي کارآفريني و اشتغال در صنايعدستي و اهميت ارتقاء جايگاه اين هنر- صنعت به عنوان محور اشتغال خرد در سطح ملي و بينالمللي نيز به عنوان اهداف اصلي لحاظ شده است.
معاون صنايعدستي اداره کل ميراثفرهنگي خراسان جنوبي ادامه داد: صنايعدستي، کارآفريني و اشتغال، صنايعدستي، کارآفريني و توسعه، تعاونيهاي صنايعدستي، کارآفريني و توسعه، صنايعدستي و کارآفريني زنان، شناخت روشهاي جديد بازاريابي در توسعه اشتغال و کارآفريني، تأثير دانشگاهها و مراکز آموزش عالي در اشتغال و کارآفريني صنايعدستي و آسيبشناسي اجتماعي صنايعدستي عشايري و روستايي از جمله محورهاي اين همايش است.
«انوري مقدم» تصريح کرد: با اعلام فراخوان ارائه مقالات و پايان مهلت ارسال، 135 چکيده مقاله به دبيرخانه نخستين همايش توسعه اشتغال و کارآفريني در صنايعدستي ارسال شد.
اين مقام مسوول افزود: در مراحل نخستين داوريها از اين مجموع، 90 چکيده مقاله مورد پذيرش قرار گرفت.
معاون صنايعدستي اين استان با بيان اين که از 90 چکيده مقاله، 65 اصل مقاله در اختيار اين دبيرخانه قرار گرفت، گفت: از اين تعداد 21 مقاله براي بخش سخنراني توسط داوران انتخاب شد.
«انوري مقدم» اضافه کرد: همچنين قرار شد 32 مقاله نيز در قالب پوستر ارائه شود تا شرکتکنندگان در نخستين همايش توسعه اشتغال و کارآفريني در صنايعدستي از محتواي اين مقالات نيز آگاه شوند.
وي بيان داشت: موضوع مقالاتي که در قالب پوستر ارائه ميشوند اغلب تکراري است و يا نزديک به ساير مقالاتي است که با کيفيت بهتر ارائه شدهاند.
111/
انتهای پیام/