«محمدرضا رشيد کردستاني» ادامه داد: برگزاري اين هفته شروع مناسبي براي شناخت صنايع دستي الجزاير و تکنيکهاي به کار رفته در آنها است.
وي با بيان اينکه پيشبيني ميشود بسياري از متخصصان و فعالان عرصه صنايعدستي کشور از اين نمايشگاه بازديد کنند، افزود: در صورت اطلاعرساني صحيح استقبال خوبي از مراسم هفته صنايعدستي الجزاير در تهران به عمل ميآيد.
اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به موجود بودن شرايط برگزاري کارگاه آموزشي براي 20 هنرمند الجزايري شرکتکننده در مراسم هفته مذکور، تصريح کرد: با توجه به درخواست الجزاير کارگاههاي آموزشي در رشتههاي دستبافتههاي داري، شيشهگري و توليدات فلزي همچون مس براي اين هنرمندان برگزار ميشود.
سرپرست معاونت صنايعدستي کشور افزود: ايران در هر سه رشته صنايع دستي نامبرده از توانمنديهاي قابل توجهي و از شهرت جهاني برخوردار است.
وي در ادامه خواستار فراهم شدن امکانات مشابه در کشور الجزاير براي هنرمندان ايراني شد و گفت: اميد است با همکاريهاي دو جانبه بتوانيم گروهي از صنعتگران ايران را با هنرهاي سنتي و صنايعدستي الجزاير و تکنيکهاي آن آشنا سازيم.
وي افزود: رشتههاي صنايعدستي ايران به دليل برخورداري کشورمان از تمدني کهن بسيار متنوع است و دست کم 240 رشته صنايع دستي شناخته شده در ايران وجود دارد که با محاسبه رشتههاي فرعي به 320 رشته نيز ميرسد.
کردستاني بيان داشت: 2 ميليون نفر از جمعيت 75 ميليوني ايران به صورت مستقيم با صنايعدستي سر و کار دارند و 8 ميليون نفر نيز به صورت غيرمستقيم در اين عرصه فعال هستند.
وي در ادامه خواستار کسب اطلاعاتي در خصوص نحوه انتقال صنايعدستي از بخش توليد به فروش شد و ادامه داد: اميدواريم با همکاري هيات الجزايري موانع موجود براي اجرايي شدن تفاهمنامههاي پيشين از ميان برداشته شود.
سرپرست معاونت صنايعدستي کشور يادآور شد: هيات تجاري الجزاير در هفته جاري از کارگاههاي شيشهگري، سنگ و زيورآلات سنتي بازديد خواهند کرد.
اين هيات که امروز وارد تهران شدند از صنايعدستي، ميراث فرهنگي و جاذبههاي گردشگري اصفهان نيز بازديد خواهند کرد.
/112
انتهای پیام/