وي اظهار داشت: ساحل طلايي و باغ 30 هکتاري رامسر به ترتيب با 40 تا 60 غرفه نمايشگاه صنايع دستي و سوغات را به خود اختصاص ميدهند.
به گفته مديرکل ميراث فرهنگي مازندران براي هموطناني که از وروديهاي چالوس و کلاردشت وارد استان ميشوند نيز 2 غرفه خريد يا بازديد از صنايع دستي و هنرهاي سنتي مازني در نظر گرفته شده است.
وي در ادامه از برگزاري يک بازارچه کوچک در مجاورت مرکز اطلاعرساني آمل خبر داد و گفت: 2 نمايشگاه فروش با 15 غرفه و همچنين بازارچه فروش با 25 غرفه در پارک قائم پل قائمشهر برپا ميشود.
فرزانه تصريح کرد: با توجه به حضور تعداد زيادي از گردشگران در پايگاه پژوهشي و باغ تاريخي عباسآباد بهشهر، برپايي 10 تا 15 غرفه صنايع دستي و هنرهاي سنتي قطعي شده است.
وي يادآور شد: تلاش ميشود بازارچههايي با 6 تا 8 غرفه در شهرهاي جويبار، بابل و سوادکوه برگزار شود.
اين مقام مسوول تاکيد کرد: برگزاري نمايشگاه در شيرود تنکابن و شهرداري عباسآباد، ساحل محمودآباد و شهرستان نور نيز با 40، 30، 15 و 40 غرفه بازارچه صنايع دستي و هنرهاي سنتي در حال بررسي است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران گفت: صنايع دستي يکي از ظرفيتهاي بالقوه استان است که به عنوان يک محصول گردشگري شناخته شده است.
وي در گفتوگو با ميراث آريا افزود: تلاش اين اداره کل بر اين است با دسترسي هر چه بيشتر محصولات در قالب نمايشگاهها و بازارچههاي عرضه مستقيم به کاربردي شدن آن کمک کرده تا مقدمه پويايي اين توليدات را فراهم کند.
ص/112
انتهای پیام/