مسوول موزه تاريخ معاصر ايران با اشاره به رابطه موضوعي و محتوايي موزه صنايع دستي معاصر و مردمشناسي افزود: در طبقه اول اين موزه، آثار صنايع دستي از هنرمندان برجسته و نامدار ايراني دوره معاصر در رشتههاي مختلف سفال و سراميک، شيشهگري و رودوزيهاي سنتي ايران، صنايع هنري چوب مانند منبت، معرق، خاتم، گرهچيني و مشبک چوب و همچنين آثار فلزي مانند مليلهسازي و قلمزني و مشبک فلز به همراه آثار نفيسي از نقاشيهاي ايراني از هنرمندان معاصر به نمايش در ميآيد.
وي ادامه داد: همچنين در طبقه دوم موزه، اسناد، مدارک و عکسهاي مربوط به تاريخ معاصر ايران از کودتاي 1299 تا پيروزي انقلاب اسلامي در معرض ديد عموم گذاشته خواهد شد.
ساختمان اين موزه اقامتگاه تابستاني شمس، دختر بزرگ پهلوي اول بود و از سال 1342 تا 1357 از ساختمان کاخ به عنوان موزه اختصاصي خاندان پهلوي و مکاني براي نگهداري اشيا و ظروف قيمتي و هداياي سلطنتي استفاده ميشد.
يادآور ميشود پس از پيروزي انقلاب اسلامي از سال 1373 تا 1382 در اين مکان موزه پژوهشي مردمشناسي داير بود و در بهمن 1388 نيز پس از عمليات مرمت و بازسازي بنا، مکان مزبور طي مراسمي با عنوان موزه تاريخ معاصر گشايش يافت.
ب/119
انتهای پیام/