نخستین نمایشگاه غذاهای بومی در شهر‌کرد برگزار می‌شود

نخستین نمایشگاه غذاهای بومی و محلی استان چهارمحال‌وبختیاری با هدف معرفی میراث ناملموس استان چهارمحال‌وبختیاری و در راستای گردشگری و احیای غذاهای ثبت‌شده در فهرست آثار ملی ایران عصر امروز برگزار می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مصطفی هادی‌پور معاون میراث‌فرهنگی استان چهارمحال‌وبختیاری امروز 15 شهریور 96 با اعلام این خبر گفت: «با توجه به این‌که تعدادی قابل توجهی از غذاهای سنتی از جمله کاکولی، نان تیری، نان بلوط و... در فهرست آثار ملی استان چهارمحال‌وبختیاری در فهرست آثار ملی ثبت شده است با همکاری معاونت‌های گردشگری و صنایع‌دستی قرار شد نمایشگاهی مشترک با رویکرد معرفی میراث ناملموس استان برگزار شود.»

 

او افزود: «این نمایشگاه به‌منظور معرفی میراث‌فرهنگی ناملموس و احیای غذاهای ثبت‌شده در فهرست آثار ملی ایران با همکاری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و انجمن هتل‌داران و بخش خصوصی برای معرفی خوراک‌ها، آیین‌ها، فرهنگ‌ها و خرده‌‌‌فرهنگ‌ها، فنون تهیه غذاهای سنتی و آثار ثبتی چهارمحال‌وبختیاری عصر امروز با حضور مسئولان استان برگزار می‌شود.»

 

انتهای پیام/

کد خبر 1396061516