زنجان رتبه سوم ثبت و برگزاری رویدادهای گردشگری را کسب کرد

معاون گردشگری استان زنجان گفت: براساس اعلام معاونت گردشگری کشور، این استان مقام سوم را در زمینه برگزاری و ثبت رویدادهای گردشگری در کشور کسب کرد. 

به گزارش میراث آریا، داود آبیان رووز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: این استان به لحاظ تنوع قومی، اقلیمی و تاریخی یکی از استان‌های پیشرو در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری است.  

معاون گردشگری استان زنجان افزود: گردشگری به اقلیم، آداب، رسوم و فرهنگ هر سرزمین مرتبط است و برای بازدیدکنندگانی که از دیگر مناطق سفر می‌کنند، جذابیت دارد.  

او گفت: این اداره کل پرچمدار برگزاری رویدادهای مهم و متنوع گردشگری با هدف معرفی هر چه بیشتر استان برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است.  

آبیان ادامه داد: با برگزاری رویدادهای درون استانی همانند جشن گردو، زیتون، گیلاس، علم گردانی و… در نقاط مختلف، بسیاری از افراد برای آن رویداد آنجا می‌روند که باعث معرفی جاذبه‌های گردشگری و تفریحی آن روستا یا شهر می‌شود.  

معاون گردشگری زنجان افزود: کوشش بی‌وقفه همکاران این اداره کل در راستای این هدف والا به بار نشسته و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در نتیجه تلاش همکاران حوزه معاونت گردشگری در زمینه برگزاری و ثبت رویدادها در تقویم رویدادهای گردشگری کشور مقام سوم را  به اعلام معاونت گردشگری کشور کسب کرده است.  

او گفت: امروز صنعت گردشگری یک صنعت سبز است که باید حمایت شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404021601003
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha