مسابقه نقاشی از آثار تاریخی سرخه برگزار شد

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه از برگزاری مسابقه نقاشی بین دانش آموزان در شهرستان سرخه به مناسبت هفته میراث فرهنگی خبر داد.

به گزارش میراث آریا، حسن عربی گفت: به مناسبت هفته میراث فرهنگی و باهدف معرفی و آشنایی دانش آموزان با جاذبه‌های تاریخی شهرستان سرخه، مسابقه نقاشی برگزار شد.

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در این رویداد که با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان سرخه انجام شد، دانش آموزان در مقاطع دبستان و پیش دبستانی شهر سرخه به نقاشی با محوریت آشنایی با مواریث تاریخی پرداختند و در پایان از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.

او بیان کرد: دانش‌آموزان نسل سرنوشت‌ساز کشور هستند و باید فرهنگ میراث فرهنگی و گردشگری در زمینه‌ های مختلف از دوران نوجوانی و جوانی در ذهن آنان نهادینه شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022902065
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha