دومین تور ورامین‌گردی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان برگزار شد

هم‌زمان با هفته میراث‌فرهنگی، دانشجومعلمان پردیس زینبیه دانشگاه فرهنگیان پیشوا از بناهای تاریخی و مذهبی شهرستان ورامین بازدید کردند.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمدرضا تاجیک گفت: به مناسبت هفته بزرگداشت میراث‌فرهنگی و با همکاری اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ورامین، دومین تور گردشگری ورامین‌گردی دانشجویی با حضور چهل دانشجومعلم مقطع آموزش ابتدایی از پردیس زینبیه دانشگاه فرهنگیان پیشوا برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ورامین تصریح کرد: در این تور، دانشجومعلمان به همراه علی شادکام، استاد راهنما، از بنای تاریخی و مذهبی مسجد جامع ورامین بازدید کردند و با بهره‌گیری از توضیحات کارشناسان این اداره با تاریخچه، دوره تاریخی، سال ساخت، نقشه بنا، هنرهای ایرانی و اسلامی، مصالح، روند مرمت و کاربرد این اثر ارزشمند آشنا شدند.

او در پایان افزود: در این برنامه، بروشورهای معرفی شهرستان ورامین و حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در میان دانشجومعلمان توزیع شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404030200063
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha