برگزاری جشنواره توت‌فرنگی شاهو در استان کرمانشاه

معاون گردشگری استان کرمانشاه از برگزاری جشنواره توت‌فرنگی درشهرستان روانسر خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، فهیمه روشن جمعه ۲ خردادماه ۱۴۰۴ در حاشیه برگزاری جشنواره توت‌فرنگی با اشاره به اهمیت بالای جشنواره‌های میوه در ترویج فرهنگ تغذیه سالم، آموزش و توسعه اقتصادی و اجتماعی، اظهار کرد: این جشنواره‌ها به آموزش کودکان و خانواده‌ها درباره فواید میوه‌ها و سبزیجات کمک می‌کنند و مصرف این مواد غذایی سالم را تشویق می‌کنند.

معاون گردشگری استان کرمانشاه، افزود: جشنواره‌های میوه می‌توانند صنعت گردشگری شهری را رونق دهند و به برندسازی محصولات کشاورزی منطقه کمک کنند. روشن با بیان اینکه: برگزاری جشنواره‌های میوه موجب جذب گردشگران به شهرها به بهانه شرکت در جشنواره‌ها که باعث افزایش سفر و اقامت در منطقه می‌شود، افزود: ایجاد فرصت‌های تفریحی و فرهنگی همراه با جشنواره‌ها مانند موسیقی محلی، نمایش صنایع دستی و غذاهای بومی که جذابیت گردشگری را بالا می‌برد و همچنین تقویت برند شهری و کشاورزی منطقه با برگزاری جشنواره‌های میوه که باعث شناخته‌تر شدن شهر در سطح ملی و بین‌المللی می‌شود.

 او ادامه داد: برگزاری این جشنواره‌ها علاوه بر معرفی محصولات باغی منطقه باعث ایجاد فرصت‌های شغلی در بخش گردشگری و کشاورزی از طریق افزایش تقاضا و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهری می‌شود که توسعه فضاهای تفریحی، فرهنگی و تاریخی در شهر که همراه با جشنواره‌ها، تجربه گردشگری را کامل‌تر و متنوع‌تر می‌کند.

 معاون گردشگری استان کرمانشاه در خاتمه تصریح کرد: توسعه فضاهای تفریحی، فرهنگی و تاریخی در شهر که همراه با جشنواره‌ها، تجربه گردشگری را کامل‌تر و متنوع‌تر می‌کند.

 جشنواره توت‌فرنگی بخش شاهو در شهرستان روانسر برای چهارمین سال متوالی برگزار می‌شود که توانسته این محصول باغی را به عنوان برند این شهرستان در بخش کشاورزی و صنعت گردشگری به گردشگران معرفی کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404030300091
دبیر محمد آوخ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha