نماشگاه آثار طراحی گره چینی افتتاح شد

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از افتتاح نمایشگاه آثار طراحی گره چینی خبرداد.

به گزارش میراث آریا، محسن ضیایی گفت: این نمایشگاه به منظور معرفی ارائه‌های معماری و اساتید سنتی، معرفی آن به علاقمندان و آشنایی نسل جدید با این هنر بر پا شده است
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس افزود: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای آشنایی پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان با طراحی گره چینی است.
ضیایی ادامه داد: هنر گره‌چینی باید حفظ، احیا و آموزش داده شود تا این هنر اصیل ایرانی به نسل‌های آینده منتقل شود.
اوافزود: نمایشگاه طراحی گره چینی توسط استاد مجید رجحانی با آثاری زیبا و فاخر گره چینی، با سابقه فعالیتی ۴۵ ساله که آثار این هنرمند گوشه‌ای از طرح‌های معقلی، گره چینی گره مشبک که حاصل کارهای‌ایشان در سه دهه تاریخی گذشته به نمایش گذاشته شده است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس خاطر نشان کرد این نمایشگاه با همکاری موزه تاریخ تجارت جندی شاپور، انجمن صنفی کار فرمایی مرمت گران آثار تاریخی استان فارس و این اداره کل برگزار شده است.
گفتنی است: این نمایشگاه درگالری جنبی سالن نمایش آرامگاه سعدی از ۴ خرداد تا ۷ خرداد از ساعت ۹ صبح تا ۴ عصر پذیرایی علاقمندان خواهد بود.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404030400289
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha