برپایی کارگاه‌های آموزش صنایع‌دستی در زندان یاسوج

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از برپایی کارگاه‌های آموزش صنایع‌دستی در زندان یاسوج خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، سید مجتبی‌ امیرحسینی امروز هفتم تیرماه ۱۴۰۴در حاشیه افتتاح کارگاه‌های آموزش صنایع‌دستی در زندان یاسوج، اظهار کرد: این اقدام با هدف توانمندسازی و اشتغال زندانیان، به منظور فراهم کردن فرصت‌های جدید برای آن‌ها و همچنین معرفی و فروش محصولات تولیدی‌شان برگزار شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد افزود: برگزاری این کارگاه‌ها می‌تواند با آموزش مهارت‌های جدید و ایجاد انگیزه در زندانیان، به کاهش نرخ بازگشت به زندان و ارتقای سطح زندگی آن‌ها کمک کنند.

او با بیان اینکه این آموزش ویژه بانوان در حوزه دست بافت‌های داری مانند گلیم بافی است، تصریح کرد: آموزش علاقه‌مندان به‌صورت رایگان و در مدت‌زمانی مشخص، در طول سال انجام می‌شود و هنرآموزان گواهینامه مهارت‌آموزی نیز دریافت می‌کنند.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404040700083
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha