بهگزارش میراثآریا، مرتضی شکوهی چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴در جلسهای که با حضور معاون صنایعدستی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، نسیمی عضو پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، مهندس ظهیری رئیس شورای بخش مرکزی، اعضای شورا و دهیار منطقه روستای سلیم آباد برگزار شد، به قابلیت ثب روستای سلیم آباد درلیست میراث جهانی کشور اشاره کرد.
فرماندار ویژه تنکابن در این جلسه ضمن اظهار خرسندی از وجود روستای سلیمآباد به عنوان یک ظرفیت فرهنگی و هنری و گردشگری منطقه، افزود: روستای ملی سفال منطقه سلیم آباد به لحاظ داشتن پتانسیلخوب در زمینه تولید سفال به عنوان دهکده ملی سفال ثبت ملی شد و این قابلیت را دارد با ایجاد ساختار درست برنامه ریزی شده به عنوان یک میراث جهانی به ثبت برسد
شکوهی در این جلسه به تقویت زیرساختهای عمرانی و پژوهشی در این روستا با کمک اعضای شورا و دهیاری و سایر مسئولان شهرستان تنکابن تاکید کرد.
سلیمآباد دهکده ملی سفال ایران، از روستاهای بخش مرکزی تنکابن به شمار میرود که به دلیل جاذبههای طبیعی، فرهنگی و صنایعدستی بهعنوان روستای هدف برمگردی نیز معرفیشده است و گردشگران زیادی را به خود جذب کرده است.
انتهای پیام/
نظر شما