پروازهای قطر ایرویز شیراز-دوحه از سر گرفته شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس از آغاز مجدد پروازهای بین‌المللی شرکت هواپیمایی قطر ایرویز از فرودگاه بین‌المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز خبر داد و اعلام کرد: با فعالیت مجدد این شرکت، تعداد مقاصد خارجی این فرودگاه افزایش یافت.

 به گزارش میراث آریا، فخرالدین کشاورز، با اشاره به تداوم بازگشایی و برقراری پروازهای خارجی از فرودگاه بین‌المللی شیراز پس از جنگ ۱۲ روزه افزود: شرکت هواپیمایی قطر ایرویز پروازهای خود را از این فرودگاه به مقصد دوحه از سر گرفت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس ادامه داد: این شرکت با برنامه‌ریزی انجام چهار پرواز در هفته، در روزهای یکشنبه و پنجشنبه، با ساعت ورود ۳: ۴۵ و ساعت خروج ۵: ۱۰ به مسافران خدمات‌رسانی خواهد کرد.

کشاورزگفت: پیش‌تر نیز شرکت‌های هواپیمایی فلای‌دبی، ایرعربیا، ترکیش، الجزیره، سلام ایر، پارس، تابان، ایرتور، ایران ایر و قشم ایر در مسیرهای بین‌المللی همچون دبی، شارجه، مسقط، قطر، استانبول، کویت و نجف فعالیت خود را آغاز کرده بودند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052701735
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha