بازدید معاون اقتصادی استاندار از نخستین مرکز تخصصی و خلاق آبگینه قزوین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین با حضور در نخستین خانه تخصصی و خلاق آبگینه واقع در گرمابه تاریخی حاج میرحسن، از نزدیک با روند شکل‌گیری آثار شیشه‌گری سنتی، فعالیت هنرمندان و ظرفیت‌های اقتصادی نهفته در هنر شیشه‌دمی آشنا شد و از مراحل مختلف تولید محصولات ابگینه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، محمدرضا صفی‌خانی روز چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ گفت: در این بازدید، از نزدیک شاهد فرآیندی بودیم که طی آن ماده‌ای مذاب، با مهارت دستان هنرمندان قزوینی به ظروفی شفاف و چشم‌نواز تبدیل می‌شود فرآیندی که به ترکیبی کم‌نظیر از هنر، خلاقیت و مهندسی ایرانی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین افزود: این روند در فضایی تاریخی با معماری اصیل ایرانی، نشان‌دهنده قابلیت‌های بالای قزوین در توسعه صنایع‌دستی و گردشگری فرهنگی است.

او اظهار کرد: خانه خلاق آبگینه، نمونه‌ای موفق از احیای هوشمندانه فضاهای تاریخی برای ترویج اقتصاد خلاق است، اینکه در یک بنای کهن مانند حمام حاج میرحسن، امروز خلاقیت هنرمندان و فناوری هنر شیشه‌دمی جریان دارد، نشان می‌دهد چگونه می‌توان میراث‌فرهنگی را به فرصت اقتصادی و برند ملی تبدیل کرد.

بازدید معاون اقتصادی استاندار از نخستین مرکز تخصصی و خلاق آبگینه قزوین

معاون اقتصادی استاندار قزوین در پایان تاکید کرد: در استان باید از چنین الگوهایی حمایت کنیم، تا پیوند میان هنر سنتی، سرمایه‌گذاری نوآورانه و توسعه گردشگری پایدار بیش از پیش تقویت شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404111100454
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha