ملایر برای اجرای رویدادهای متنوع نوروزی آماده می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر از برنامه‌ریزی برای رویدادهای متنوع نوروزی خبر داد و گفت: جشنواررهای بومی و محلی با مشارکت دهیاری‌ها برگزار خواهد شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، ابراهیم جلیلی روز دوشنبه 27 بهمن‌ماه، در دیدار با بخشدار مرکزی ملایر، ضمن اشاره به پیش‌رو بودن ایام نوروز و برنامه‌های ستاد اجرایی خدمات سفر، بر اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی در بخش مرکزی تأکید کرد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر با اشاره به رویدادهای موفق گردشگری در سال‌های گذشته و لزوم تداوم آن‌ها، افزود: برنامه‌هایی همچون جشنواره‌های نوروزی گوراب و داویجان، بازی‌های بومی و محلی و سایر رویدادهای فرهنگی با همکاری بخشداری، دهیاری‌ها و شوراهای روستاها برگزار شده و نمونه‌های موفقی بوده‌اند.

جلیلی ادامه داد: بسیاری از روستاها و دهیاری‌ها آمادگی مشارکت در برگزاری رویدادهای فرهنگی را دارند و روستای ملی مرواربافی نیز در بخش مرکزی واقع شده است که ظرفیت خوبی برای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با صنایع‌دستی است. 

او به موضوع صدور مجوزهای بی‌نام برای اماکن و زمین‌های دارای قابلیت سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: با این اقدام سرمایه‌گذاران بدون مواجهه با پیچیدگی‌های اداری می‌توانند فعالیت‌های خود را در حوزه صنایع‌دستی و گردشگری آغاز کنند.

در ادامه، فارسی بخشدار مرکزی ملایر با اشاره به همدلی و همکاری دهیاری‌ها و شوراها، بیان کرد: آمادگی لازم برای برنامه‌های نوروز وجود دارد و جلساتی برای هماهنگی بیشتر برگزار خواهد شد.

او اضافه کرد: ظرفیت‌های بخش مرکزی را شناسایی خواهیم کرد و برنامه‌های سرمایه‌گذاری متناسب با آن‌ها طراحی و مراحل قانونی کار پیگیری خواهد شد، امسال نیز برنامه‌های فرهنگی متنوع و درخور شهرستان با مشارکت دهیاری‌ها و شوراها در بخش مرکزی اجرا خواهد شد. 

انتهای پیام/

کد خبر 1404112801601
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha