زمینه رفع مشکلات ۸ طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری فراهم شد

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: زمینه رفع مشکلات مرتبط با هشت طرح گردشگری در این استان فراهم شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، هادی قاسمی نافچی روز دوشنبه یکم تیرماه ۱۴۰۵ در نشست کارشناسی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح‌های گردشگی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس نظر کارشناسان و تصمیم‌گیری‌های انجام شده در این نشست زمینه رفع مشکلات مربوط به سرمایه‌گذاری هشت طرح گردشگری در استان فراهم شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: بیشترین مشکلات این طرح‌ها مربوط به پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت، سرمایه در گردشگری، امهال تسهیلات قبلی و انطباق اجرای طرح با سند آمایش سرزمینی و پدافند غیرعامل بوده است.

او تصریح کرد: رفع مشکلات سرمایه‌گذاری طرح‌های گردشگری از مهم‌ترین اولویت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405040200085
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha