تهمينه دانيالي ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان سياستگذار طرح شهرک و بازارچههاي صنايعدستي در کنار داشتن نگاه علمي ايدههاي خوبي نيز دارد که ميتواند در فرصتهاي مختلف ارائه دهد.
وي با اشاره به اينکه استان مازندران از ظرفيتهاي بالايي در بخش گردشگري و استفاده از اين ظرفيت به نفع صنايعدستي برخوردار است، اظهار داشت: گردشگري استان مازندران ظرفيت بالايي دارد که قابل مقايسه با بخش کشاورزي نيست بنابراين برنامه ريزي براي اين استان در اين راستا صورت ميگيرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور تصريح کرد: معاونت صنايعدستي به دنبال تأمين زير ساختهاي ايجاد بازارچههاي صنايعدستي براي 30 استان کشور است.
دانيالي اضافه کرد: اين اقدامي است که در استانهاي فارس، اصفهان و خراسان رضوي اجرايي شده و استانداري اين استانها موظف به تأمين زير ساختهايي چون گاز، تلفن، برق و راه به منظور ايجاد شهرک و بازارچههاي صنايعدستي شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: در تلاش براي دريافت کميسيون ماده 32 براي 20 استان کشور با هدف ايجاد بازارچههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي هستيم.
اين مقام مسئول با بيان اينکه با اجرايي شدن اين طرح تأمين اعتبارات جهت راه اندازي بازارچهها صورت ميگيرد، گفت: استان مازندران در اولويت اجرايي شدن تأمين زير ساختها و دريافت کميسيون ماده 32 است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: در بحث ايجاد شهرکها نيز تفاوت بسياري ميان شهرک صنايعدستي با شهرکهاي صنعتي قائل هستيم.
تهمينه دانيالي با تأکيد بر اينکه در شهرکهاي صنايعدستي توليد را در کنار فروش مورد توجه قرار ميدهيم، ادامه داد: امروز ديگر توجه به توليد اقلام صنايعدستي موفق نخواهد بود بلکه به ايجاد زمينههاي لازم براي فروش داخلي و خارجي آن نيز توجه ميکنيم.
وي خاطرنشان کرد: تا به حال طرح مطالعاتي بازارچههاي 30 استان کشور آماده شده و معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور به دنبال راهکار اجرايي شدن اين طرحها است.
111/
انتهای پیام/