مهدي متقيان مرمت اين بناي تاريخي را شامل حذف الحاقات، مرمت جزرها، سبک سازي، مرمت و مفروش کردن بام آن برشمرد و گفت:با توجه به هزينه زياد مرمت بناهاي بسيار قديمي اعتبار تخصيص يافته براي تکميل اين بناها کافي نيست و اين حمايت مراجع معظم تقليد، نهادهاي حوزوي و استاندار قم را مي طلبد.
وي با بيان اين که اعتبارات ملي در حوزه ميراث امسال رشدي 300 درصدي داشته است، گفت: تکميل مرمت مسجد جامع قم با اعتبار 500 ميليون ريال، امامزاده اسحاق با اعتباري بيش از 300 ميليون ريال ، شش امامزاده با اعتباري بالغ بر 600 ميليون ريال، امامزاده زکريا با اعتباري بيش از 300 ميليون ريال، امامزاده خديجه خاتون با اعتباري بيش از 300 ميليون ريال و امامزاده احمد با اعتباري بيش از 100 ميليون ريال در سال جاري انجام مي شود.
مهدي متقيان به تعامل و همکاري مطلوب ميان اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و اداره کل اوقاف و امور خيريه استان اشاره کرد و گفت: بر اساي توافق ميان دو دستگاه، معادل اعتباري که ميراث فرهنگي در بقاع متبرکه و اماکن ثبتي هزينه مي کند، اداره اوقاف نيز همان ميزان اعتبار را براي مرمت آنها اختصاص مي دهد.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان قم نيز در اين مراسم به مراحل ساخت ضريح مطهر امامزاده مبرقع (ع) در مجموعه چهل اختران اشاره کرد و گفت: ساخت اين ضريح يک سال به طول انجاميده که توسط هنرمندان قمي و اصفهاني طراحي شده است.
حجتالاسلام غلامرضا ناظمي در خصوص اعتبارات هزينه شده براي مرمت اين امامزاده گفت: براي انجام اين اقدامات عمراني، 132 ميليون تومان از اعتبارات استاني، 4 ميليون تومان از اعتبارات اهدايي و 50 ميليون تومان از محل درآمد بقعه هزينه شده است.
در پايان اين مراسم آيات عظام صافي گلپايگاني، نوري همداني، جمع زيادي از مسئولان دستگاه هاي اجرايي و نهاد هاي حوزوي و زائران اين مامزادگان از مجموعه چهل اختران و ضريح امامزاده مبرقع (ع) بازديد کردند./106
انتهای پیام/