سرمايه گذاري در حوزه صنايع دستي داراي توجيه اقتصادي است

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ايلام، «يونس احمدي» با بيان اين که صنايع دستي ريشه در آداب، رسوم، سنت ها و فرهنگ غني کشورمان دارد، اظهار داشت: اين هنر صنعت قرون متمادي است که براي گروه هاي کثيري از مردم شغل و درآمد ايجاد کرده و در زندگي آنها از جنبه هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي جايگاه شايسته و والايي دارد.

وي افزود: نگاهي اجمالي به آمارها بيانگر اين است که سهم صنايع دستي از درآمد ناخالص ملي بيش از بخشي از صنايع ديگر است، اشتغال زايي در بخش صنايع دستي و هنرهاي سنتي با هيچ بخش ديگري قابل مقايسه نيست در حالي که براي اين بخش با کمترين هزينه مي توان بهره برد و از مزيت هايي همچون آلايندگي زيست محيطي، ارزش افزوده بالا و ايجاد اشتغال مولد استفاده کرد.

احمدي تصريح کرد: از ديگر مزيت هاي صنايع دستي اين است که صنعتگران در فضاهاي کوچک و در گوشه اي از خانه خود و بدون دغدغه به خلق آثار با ارزش اقدام مي کنند، امروزه صنايع دستي و هنرهاي سنتي بهترين گزينه براي ايجاد اشتغال به شمار مي رود.

مديرکل ميراث فرهنگي ايلام يادآور شد: صنايع دستي استان از لحاظ بافته ها به ويژه گليم نقش برجسته که اصالت ايلام است و انواع فرش دستباف يکي از استان هاي ممتاز کشور محسوب مي شود و اين دو رشته قابليت زيادي براي صادرات دارند و سرمايه گذاري در اين رشته ها کاملا داراي توجيه اقتصادي است.

وي خاطر نشان کرد: طي سنوات گذشته براي معرفي توانمندي هاي صنايع دستي استان، حمايت هاي بسيار خوبي از صنعتگران استان از طريق مشارکت آنان در تمامي نمايشگاه هاي سراسري و استاني و نيز ارائه تسهيلات بانکي توسط اداره کل انجام شده اما اين حمايت به تنهايي کافي نيست و با توجه به پايين بودن بنيه مالي صنعتگران استان قطعاً اين حمايت ها بيشتر خواهد شد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 139201261