به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کردستان؛ علي ابراهيمي كارشناس نظارت وبازرسي معاونت گردشگري این اداره كل گفت: در راستاي نظارت بر رستورانها و اماكن بين راهي، با همكاري اداره كل حمل و نقل و پايانه ، دانشگاه علوم پزشكي ، اداره اماكن و مركز بهداشت و دامپزشكي كردستان بازديدهاي مستمر از اين مراكز به عمل آمده می آید.
وی افزود: اين بازديد ها در قالب نظارت بر نرخ هاي غذا خوري ها، ساماندهي نمازخانه ها رسيدگي به نحوه پخت غذا و كنترل گوشت و طبخ آن، نظارت بر سرويس هاي بهداشتي و نظافت آنها در ايام نوروز انجام می شود.وي تاکید كرد : اين بازديدها در تمامي شهرستانهاي استان و محورهاي مواصلاتي در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم به ساماندهی نماز خانه های بین راهی انجام شده و در ايام نوروز نيز ادامه دارد.
وي در ادامه بيان داشت : تامين جايگاه سوخت مسافران و راه اندازي نمازخانه ها از مهمترين مواردي است كه ستاد اجرايي خدمات سفر و حوزه نظارت و بازرسي بايد به آن توجه ويژه اي داشته باشند.
وي به سامان دهی سرويس های بهداشتی در اماکن بين راهی اشاره کرد وگفت: در اين ميان نظارت وِيژه از اين مکانها صورت می گيرد. بايد کليه زير ساختهای لازم و بهداشتی در سرويس های بهداشتی در مجتمع ها، اماکن و جايگاه های سوخت برای مسافران فراهم شود.
\n
انتهای پیام/