یزد، فرصتی طلایی برای سرمایه گذاران صنعت گردشگری

نقش اساسی سرمایه گذاری در گردشگری استان یزد بر افزایش درآمد ملی را امری غیر قابل انکار است.

به گزارش روابط عمومي، اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد مديرکل ميراث فرهنگي اين اداره کل ضمن اشاره به اين مطلب که در راستاي مديريت کلان کشور، صنعت گردشگري در برنامه چشم انداز ‎2‎0 ساله به عنوان يکي از صنايع جذب درآمد شناخته شده و در آينده نيز جايگزيني مناسب براي صنعت تک محصولي نفت خواهد بود اظهار داشت: استفاده از موقعيت هاي گردشگري استان نظير: آثار متعدد تاريخي ـ فرهنگي و مذهبي پيش از اسلام و دوره اسلامي، خانه هاي سنتي و قديمي، آب انبارها و بادگيرها، جاذبه هاي طبيعي منحصر به فرد اقليمي و زيست محيطي که در فاصله اي اندک کوير و کوهستان قابل مشاهده است، از جمله مواردي است که نگاه جهانگردان را جلب و مجذوب خود مي کند.

محمدمهدي شرافت افزود: اگر چه يکي از مشکلات اين استان کم آبي است ولي همت مردم قانع و سختکوش اين ديار و برپايي سازه هايي چون قنات و چاه عميق در اين خطه کويري نشان داده است که چگونه مي توان بر اين مشکل فائق آمد. 
اين مقام مسئول تصريح کرد: سرمايه گذاري جهت آماده سازي بافتهاي تاريخي به ويژه بافت تاريخي يزد با مساحت ‎7‎4‎3 هکتار، به عنوان اولين شهر خشتي جهان که با ثبت ملي آن، خوشبختانه قابليت و زمينه ثبت اين مجموعه در يونسکو و جهاني شدن آن نيز مهيا گرديده است، فرصتي طلايي براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي به حساب مي آيد.

وي خاطرنشان ساخت: وجود کوير و بيابانها به عنوان پديده هاي طبيعي در اين استان بايد تلقي شده و مسئولين و مردم استان يزد با نگرشي مثبت و جهت گيري سرمايه هاي سرگردان در توسعه زيرساختهاي صنعت گردشگري، گام مهمي در مسير اشتغالزايي و فقرزدايي از منطقه و کشور بردارند.

شرافت در پايان اظهار اميدواري کرد: رونق اقتصاد گردشگري و سرمايه گذاري در بخش گردشگري، استان يزد را در رسيدن به اهداف طرح پنج ساله گردشگري ياري خواهد کرد.




انتهای پیام/

کد خبر 139412094