به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محمد علی فیاضی عصر پنجشنبه در همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه گردشگری روستایی در اردوگاه شهید فهمیده شهرستان مینودشت استان گلستان، اظهار کرد: گردشگری روستایی قادر است داشتهها، تنوع قومی و فرهنگی و همچنین ویژگیهای منحصربهفرد روستاها را معرفی کند.
وی با تأکید بر اینکه گردشگر خارجی به دنبال هتل نیست، ادامه داد: در اقامتگاه بوم گردی، صنایعدستی، پوشش، آداب و رسوم، فرهنگ، موسیقی و ... میتواند با انعکاس تنوع فرهنگی کشورمان جاذبههای بسیاری برای جذب گردشگران خارجی و داخلی در روستاها به همراه داشته باشد.
فیاضی در جمع دهیاران و مسئولین شهرستان مینودشت به تدوین دستورالعملهای بوم گردی کشور در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: هم اکنون ظرف دو سال تعداد اقامتگاه های بوم گردی به ۲۰۵ مورد رسیده و تعداد آن رو به افزایش است.
مدیر کل دفتر توافق های ملی گردشگری با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ۵ برابر شدن ایرانگردان خارجی، تصریح کرد: پیشبینی ما این است مطابق برنامه تا سال ۱۴۰۴ باید تعداد ایرانگردان خارجی به ۲۰ میلیون نفر و تا پایان برنامه ششم به ۲۵ میلیون نفر برسد.
وی متذکر شد: این مهم و رسیدن به این افق و چشمانداز جز با تقویت تعاملات فرابخشی و عملیاتی شدن تأکیدات مقام معظم رهبری منطبق بر اقتصاد مقاومتی میسر نخواهد بود.
فیاضی همچنین در این نشست از فراهم کردن بسترهای گردشگری در ۵۰۰ روستا تا پایان برنامه ششم خبر داد و خاطرنشان کرد: تفاهمنامه این برنامه بین وزارت کشور و سازمان میراث فرهنگی به امضاء رسیده و سهم خوبی به استان گلستان و شهرستان مینودشت اختصاصیافته است.
وی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه اتفاقات خوبی در سال آینده در این حوزه رقم خواهد خورد، بیان کرد: همچنین تفاهمنامه دیگری برای ارائه بستههای آموزشی فیلم و مولتیمدیا در ۹ هزار و ۷۰۰ دفتر آی سی تی روستایی در کشور به امضاء رسیده است.
دبیر کمیته ملی طبیعتگردی کشور همچنین از امضاء تفاهمنامه میراث فرهنگی با بنیاد مسکن خبر داد و گفت: هم در حوزه دولتی و هم گشایش اعتبارات اقداماتی انجامشده تا بتوانیم اتفاقات میمون و مبارکی در روستاها رقم بزنیم.
فیاضی همچنین هفت محور توسعه در هر منطقه را برشمرد و اظهار کرد: توسعه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فنّاوری و ... هریک میتواند منشأ تحولات در یک منطقه باشند اما توسعه محیطزیست و گردشگری مسئولانه میتواند با حفظ و صیانت از طبیعت و محیطزیست که دغدغه جهانی است، شادابی و نشاط و رونق اقتصادی را به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/