برگزاری کنفرانس تخصصی «به عصر شیشه خوش آمدید» در موزه آبگینه

کنفرانس تخصصی «به عصر شیشه خوش آمدید» با مشارکت دانشگاه هنر ایران، روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در موزه آبگینه و سفالینه‌های ایران برگزار می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، نوید صالح‌وند گفت: این نشست تخصصی با هدف بررسی جنبه‌های گوناگون هنر، علم و حفاظت شیشه در ایران و تمدن‌های هم‌جوار، با حضور صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف برگزار خواهد شد و مجموعه‌ای از پژوهشگران برجسته با رویکرد میان‌رشته‌ای به تحلیل ابعاد تاریخی، علمی و هنری شیشه می‌پردازند.

مدیر موزه آبگینه و سفالینه‌های ایران، افزود: در این رویداد، دکتر معصومه زمانی سعدآبادی، با موضوع «از دل خاک تا اوج هنر»، دکتر محمد امین امامی با موضوع «کیمیاگری شفاف»، دکتر محمد صدر با موضوع «ابزارهای شیشه‌ای در متون طبی و داروسازی از قرون نخست اسلامی تا دوره صفویه» و دکتر سمیه نوغانی نیز با موضوع «بررسی نقش علوم میان‌رشته‌ای در حفاظت از شیشه‌های تاریخی» از سخنرانان این برنامه هستند.

صالح‌وند تأکید کرد: این برنامه روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۳ تا ۱۶ در تالار استاد کیارستمی واقع در موزه آبگینه برگزار می‌شود و حضور برای علاقه‌مندان آزاد است.

لازم به ذکر است، مدیر موزه آبگینه و سفالینه های ایران نیز در این نشست تخصصی با موضوع: «جستاری در سیر تحول هنر شیشه گری در ایران» به بیان دیدگاه های خود می‌پردازد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022401538
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha