جشنواره طبخ ماهی در ماهنشان برگزار شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: چهارمین جشنواره طبخ ماهی در قلعه تاریخی بهستان ماهنشان با حضور پرشور مردم برگزار شد. 

به گزارش میراث آریا، سید میکائیل موسوی ۲ خردادماه با حضور در این رویداد گردشگری اظهار کرد: چهارمین جشنواره طبخ ماهی در قلعه تاریخی بهستان در شهرستان ماهنشان با حضور پرشور و استقبال گرم مردم محلی و گردشگران، با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری و پتانسیل‌های غذایی منطقه دوم خردادماه برگزار شد. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان افزود: شهرستان ماهنشان با تولید بیش از ۱۶ هزار تن به‌عنوان قطب اول تولید ماهی در استان شناخته شده است. همچنین این شهرستان به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید ماهی قزل‌آلای کشور است. 

او گفت: امسال این جشنواره نسبت به سال گذشته که نخستین دوره آن بود، با هماهنگی دستگاه‌ها بهتر برگزار شد. نمایش‌های آشپزی زنده سرآشپزهای برتر محلی در این رویداد اتفاق افتاد که نحوه تهیه این غذاها را نشان می‌دهد. 

موسوی بیان کرد: شهرستان ماهنشان بیش از یک هزار مزرعه پرورش ماهی در این شهرستان وجود دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404030300124
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha