حضور اینفلوئنسرهای هندی در روستای شفیع‌آباد شهداد

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بخش شهداد کرمان از حضور اینفلوئنسرهای کشور هندوستان در روستای شفیع‌آباد این بخش خبر داد.

به‌ گزارش میراث آریا، حجت ابراهیمی گفت: معرفی جاذبه‌های گردشگری بخش شهداد و روستای‌ هدف گردشگری شفیع‌آباد این بخش از جمله برنامه‌های در دستور کار نمایندگی میراث‌فرهنگی شهداد است‌ که دعوت و حضور اینفلوئنسرهای کشور هندوستان به شهداد در راستای تحقق این هدف برنامه‌ریزی و انجام شد.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی شهداد افزود: فعالان فضای مجازی از کشور هندوستان در سفر به این بخش ضمن آشنایی با ظرفیت‌های مختلف شهداد در حوزه جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی در تور رصدنجومی کاروانسرای روستای شفیع‌آباد حضور یافته و با داشته‌های این روستا در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی ومیراث‌فرهنگی از نزدیک آشنا شدند.

او در پایان خاطرنشان کرد: روستای هدف گردشگری شفیع‌آباد در کنار ۷ روستای دیگر از ایران نامزد انتخاب بهترین روستاهای گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ است و برگزاری تورهای گردشگری با حضور اینفلوئنسرها و فعالان فضای مجازی خارجی و ایرانی در راستای معرفی بهتر روستا انجام می‌پذیرد. 

انتهای پیام/

کد خبر 1404031400916
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha