ارتقای خدمات اینترنت و آنتن‌دهی در کندوان/ لزوم اطلاع‌رسانی دقیق درباره فعال‌سازی رومینگ/ عبور از موانع طبیعی با فناوری‌های نوین ارتباطی

معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی با اشاره به ظرفیت فنی موجود در کندوان، از اجرای طرح‌های تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و افزایش پوشش شبکه تلفن همراه در این منطقه گردشگری خبر داد و ارائه اطلاعات به‌موقع به گردشگران را گامی مهم در بهبود تجربه سفر دانست.

به‌گزارش میراث‌آریا، مهدی خرامش، معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی در جلسه شورای راهبردی کندوان با تشریح وضعیت موجود در حوزه ارتباطات گفت: برخلاف تصور عمومی، راه‌اندازی سایت‌های ارتباطی صرفاً بر پایه تعداد کاربران نیست. در حال حاضر کندوان دارای پهنای باند ۸۰ مگابیت بر ثانیه است که توان پشتیبانی مخابره برای حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ کاربر را به‌طور هم‌زمان دارد و می‌تواند خدمات اینترنتی را به بیش از ۳۰۰۰ نفر ارائه دهد.

او در ادامه بر اهمیت اطلاع‌رسانی به گردشگران در خصوص استفاده صحیح از خدمات ارتباطی تأکید کرد و گفت: با فعال‌سازی رومینگ داخلی، گردشگران حتی در نقاطی که آنتن‌دهی مستقیم ضعیف است، می‌توانند از تلفن همراه خود استفاده کنند. ضروری است این موارد به‌صورت شفاف در محل اقامت‌ها و تاسیسات گردشگری به اطلاع مسافران برسد.

خرامش افزود: بخش مهمی از ضعف آنتن‌دهی در فضای داخلی اقامتگاه‌ها به ساختار فیزیکی آن‌ها مربوط می‌شود. در سازه‌های کاه‌گلی، امواج ارتباطی بیشترین اختلال را دارند و مانع عبور سیگنال‌ها می‌شوند. در کندوان نیز کران‌های طبیعی و سنگی، به‌عنوان موانع محیطی شناخته می‌شوند که باید با فناوری‌های مکمل پوشش‌دهی بهینه شود.

معاون ارتباطات استان با اشاره به توسعه باندهای فرکانسی پرقدرت گفت: پهنای باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز که از پایدارترین بسترهای ارتباطی محسوب می‌شوند، به‌زودی در این منطقه فعال خواهند شد و هم‌زمان با گسترش مسیرهای ارتباطی، مشکل آنتن‌دهی و اینترنت نیز در کندوان برطرف می‌شود.

او در پایان بیان کرد: شایسته است تا دستورالعمل‌های مربوط به تنظیمات رومینگ، شبکه و نحوه دسترسی به خدمات تلفن همراه، از طریق تابلوهای اطلاع‌رسانی در ورودی کندوان و همچنین در محل اقامت گردشگران، نصب و اطلاع‌رسانی شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404050900445
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha