پروژه‌های آبدرمانی نیر فرصتی برای توسعه گردشگری سلامت/ مشکلات مرمتی کاروانسرای شاه عباسی نیر رفع می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: پروژه‌های آبدرمانی در حال احداث شهرستان نیر فرصت خوبی برای توسعه گردشگری سلامت در استان اردبیل ایجاد می‌کند.

به گزارش میراث آریا، جلیل جباری روز شنبه ۱۱ مردادماه در بازدید از پروژه‌های گردشگری و آثار تاریخی شهرستان نیر، گفت: شهرستان نیر یکی مناطق دارای ظرفیت آب‌های درمانی در استان اردبیل است و مجتمع‌های آبدرمانی در حال احداث این شهرستان فرصت خوبی برای توسعه گردشگری سلامت در استان اردبیل ایجاد می‌کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: مجتمع گردشگری مروارید آزادی و آبدرمانی شهر آفتاب دو پروژه‌ای هستند که در حوزه آب‌های درمانی مورد بازدید قرار گرفتند و مشکلات آنها در راستای تکمیل پروژه و اجرای فازهای توسعه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

او همچنین با اشاره به بازدید از کاروانسرای سنگی صائین نیر، تاکید کرد: کاروانسرای سنگی صائین نیر به عنوان یکی از کاروانسراهای ثبت جهانی کشور ظرفیت مهمی برای استان اردبیل در جهت معرفی تاریخ و تمدن منطقه و بهره‌برداری در راستای توسعه گردشگری است.

جباری ادامه داد: طبق بازدیدی که از این اثر تاریخی انجام گرفت مشکلاتی در مرمت و احیای آن وجود دارد و در وهله اول رفع این مشکلات و معایت در دستور کار قرار می‌گیرد و پس از آن باید بهره‌برداری مناسبی از کاروانسرای سنگی صائین نیر انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404051200607
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha