نذر عشق؛ خدمت رایگان ۴۰ کامیون‌دار سیستان و بلوچستان در اربعین حسینی

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات سیستان و بلوچستان از اقدام ارزشمند ۴۰ کامیون دار استان برای خدمت جهادی و جابه جایی تجهیزات مواکب به صورت رایگان در ایام اربعین خبر داد.

به گزارش میراث آریا، رامین بختیاری بیان کرد: هر ساله در ایام محرم، جمعی از کامیون‌داران استان سیستان و بلوچستان به ستاد عتبات عالیات مراجعه می‌کنند و درخواست دارند به مدت حدود ۱۰ روز، ماشین‌های سنگین خود را به خدمت‌رسانی به موکب‌های اربعین حسینی که از استان به سمت عراق ‌می‌روند، اختصاص دهند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان سیستان و بلوچستان افزود: این کامیون‌داران نذر دارند که هر سال در این ایام، در مسیر امام حسین علیه‌السلام و در خدمت به زوارایشان، قدم بردارند.

او تصریح کرد: امسال نیز همانند سال‌های گذشته، تعداد ۴۰ تریلی به صورت جهادی و رایگان، تجهیزات و وسایل موکب‌های سیستان و بلوچستان را به کشور عراق منتقل می‌کنند و تا پایان مراسم پیاده‌روی اربعین در آنجا به خدمت‌رسانی ادامه خواهند داد.

بختیاری گفت: به گفته یکی از کامیون‌داران، درآمد روزانه یک ماشین سنگین به صورت میانگین، حدود ۵۰ میلیون تومان است، اما به خاطر عشق به حسین علیه السلام، از این سود صرف نظر می‌شود که این اقدام نشان‌دهنده ارادت و فداکاری این کامیون‌داران در خدمت به زوار اباعبدالله الحسین (ع) است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404051400769
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha