به گزارش میراث آریا، علی افضلی گفت: این جشنواره با همکاری اداره میراث فرهنگی و فرمانداری دماوند در مجتمع «دماوند سنتر» برپا و با استقبال گسترده شهروندان و علاقهمندان روبهروست.
به گفته رئیس اداره میراثفرهنگی دماوند، این رویداد فرصتی برای نمایش توانمندیهای فعالان صنایع غذایی و شیرینیپزی و آشنایی بیشتر مردم با طعمهای اصیل محلی فراهم کرده است.
او با اشاره به برنامههای متنوع جشنواره افزود: این برنامه از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۸ عصر به مدت سه روز ادامه دارد و بازدیدکنندگان میتوانند علاوه بر تماشای محصولات خانگی و محلی، در فضای شاد و پرهیجان بخش رقابتی نیز حضور داشته باشند.
افضلی بیان کرد: که در پایان جشنواره به نفرات برگزیده در بخشهای مختلف جوایزی اهدا خواهد شد تا انگیزه و خلاقیت در میان علاقهمندان به هنر آشپزی و شیرینیپزی تقویت شود.
رئیس اداره میراثفرهنگی دماوند، هدف از برگزاری این جشنواره را «تقویت همبستگی اجتماعی، حفظ و احیای غذاها و خوراکیهای سنتی منطقه دماوند و معرفی میراث ارزشمند خوراکی این دیار به نسلهای آینده» عنوان کرد.
انتهای پیام/
نظر شما