بهگزارش میراثآریا، هادی قاسمی نافچی روز دوشنبه ۲۶ آبانماه ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: گردشگری غذا در چهارمحال و بختیاری هنوز بهخوبی شکل نگرفته است و جای کار بسیار دارد.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری افزود: معرفی و رونق غذاهای سنتی و محلی این استان به کمک مردم، جوامع محلی و دستگاههای اجرایی نیاز دارد.
قاسمی تصریح کرد: بهرهمندی از توان رسانههای گروهی، فضای مجازی و انجام تولید محتوا برای غذاهای سنتی و محلی چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام/
نظر شما