تشکیل مجتمع قرارگاهی امنیت بازار در خوزستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان از تشکیل مجتمع قرارگاهی امنیت بازار برای نظارت بهینه بر فعالیت بازار استان در نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، جواد کاظم‌نسب‌الباجی پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ بیان کرد: مجتمع قرارگاهی امنیت بازار که به ابتکار کارگروه تنظیم بازار استان و با هدف هم‌افزایی و مشارکت همه دستگاه ها و نهادهای عضو و دستیابی به نظارت بهینه بر بازار تشکیل شده است، راهبردی موثر برای مدیریت فرآیندها و فعالیت‌های بازار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان افزود: در همین راستا گروه‌های نظارتی باحضور نمایندگان دستگاه‌های ناظر بر بازار و همچنین قضات و رؤسای شعب اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان تشکیل شده و براساس تقسیم‌بندی جغرافیایی کلانشهر اهواز و طبق برنامه‌ریزی شناور و روزانه به فعالیت می‌پردازند.

او اضافه کرد: این طرح، همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شده و همچنان تا پایان نیمه نخست فروردین‌ماه ۱۴۰۵ به کار خود ادامه خواهند داد.

کاظم‌نسب‌الباجی عنوان کرد: این مجتمع و گروه‌های تشکیل‌شده حفظ خواهند شد تا براساس برنامه‌ریزی مدون به نظارت مستمر بر بازار ادامه دهند.

او تأکید کرد: کارگروه تنظیم بازار و مجتمع قرارگاهی امنیت بازار استان، ضمن قدردانی از اصناف قانون‌مدار و منصف، به برخورد قانونی و قاطع با متخلفان در عرصه بازار ادامه خواهند داد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405010600382
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha