یازدهمین جشنواره بهار نارنج در شهرستان چالوس برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان چالوس از برگزاری یازدهمین جشنواره بهار نارنج در این شهرستان خبر داد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، محمد ولی‌پور پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ گفت: یازدهمین جشنواره بهار نارنج با هدف پاسداشت آیین‌های بومی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری منطقه و حمایت از هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی در شهرستان چالوس، برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان چالوس با بیان اینکه جشنواره بهار نارنج هرساله با استقبال گسترده شهروندان، گردشگران و علاقه‌مندان به فرهنگ و سنت‌های محلی همراه است، افزود: جشنواره بهار نارنج امسال نیز با برنامه‌های متنوع فرهنگی، سنتی و هنری در گلخانه افرا واقع در خیابان ورزش چالوس برگزار شد.

او یادآور شد: در حاشیه این رویداد، نمایشگاه صنایع‌دستی با حضور هنرمندان و تولیدکنندگان محلی برپا شد و آثار و تولیدات سنتی منطقه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

ولی‌پور تصریح کرد: مراسم سنتی عرق‌گیری بهار نارنج به‌عنوان یکی از آیین‌های قدیمی و اصیل منطقه اجرا شد تا بخشی از فرهنگ و سبک زندگی بومی برای نسل جوان و گردشگران معرفی شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405021901224
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha