آمل میزبان نشست تخصصی «سفار» میراث آیینی مازندران شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: نشست فرهنگی «سقانفار» با محوریت بررسی معماری، تاریخ و باستان‌شناسی، نام‌شناختی، نقوش و صور خیال در «سقانفار»؛ میراث آیینی مازندران، با حضور جمعی از پژوهشگران و استادان این حوزه، در آمل برگزار می‌شود.

 به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، حسین ایزدی سه‌شنبه ۹تیر۱۴۰۵ گفت: نشست فرهنگی «سقانفار میراث آیینی مازندران» در ادامه برنامه‌های شب‌های فرهنگی «دِیماشور (شب وطن)» برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: در این نشست، ابعاد مختلف میراث‌فرهنگی و آیینی مازندران از منظر معماری، تاریخ و باستان‌شناسی، نام‌شناختی، نقوش و صور خیال مورد بررسی قرار می‌گیرد.

او در ادامه گفت: حسین علی‌شریفی، شاعر و پژوهشگر هنر، علی ذبیحی، تاریخ‌پژوه، میثم فلاح، باستان‌شناس، و سارا ستقابی، استادیار گروه باستان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی، سخنرانان این برنامه هستند. دبیری این نشست را نیز ذات‌الله نیک‌زاد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، برعهده دارد.

ایزدی تصریح کرد: این رویداد فرهنگی روز چهارشنبه ۱۰ تیرماه، از ساعت ۱۸ تا ۲۰، در هتل شهر آمل واقع در خیابان انقلاب برگزار می‌شود و حضور علاقه‌مندان به تاریخ، فرهنگ و میراث مازندران در آن آزاد است.

انتهای پیام/

کد خبر 1405040900665
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha