میراث‌فرهنگی پیام گذشتگان را به ما مخابره می‌کند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در آیین شب میراث‌فرهنگی اردبیل گفت: گذشتگان ما با آثار و میراث‌فرهنگی با ما حرف می‌زنند و رشته باستان‌شناسی از این لحاظ اهمیت ویژه‌ای دارد.

به گزارش میراث آریا، آیت‌الله سید حسن عاملی شامگاه یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ در آیین شب میراث‌فرهنگی اردبیل و نکوداشت مقام علمی و فرهنگی دکتر کریم حاجی‌زاده، گفت: گذشتگان ما با آثار و میراث‌فرهنگی با ما حرف می‌زنند و رشته باستان‌شناسی از این لحاظ اهمیت ویژه‌ای دارد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ضمن اشاره به جایگاه دکتر کریم حاجی‌زاده در حوزه باستان‌شناسی، افزود: استاد حاجی زاده ثروت بزرگی برای استان اردبیل بوده و تعمق ایشان در رشته تخصصی باستان شناسی، حیرت‌آور است.

او تاکید کرد: ایرانیان در تاریخ از آقایی، سیادت و صولت برخوردار بوده و هرگز عامل جور و جنایت نشده‌اند و امیدوارم نسل پژوهشگرانی همانند استاد حاجی‌زاده و شاگردان عالم ایشان ادامه داشته باشد و یافته‌های با ارزش چنین اساتیدی ثبت و ضبط شود.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: کشوری که گذشته ندارد یا گذشته تاریک دارد دنیا را به هم ریخته است و نمونه آن آمریکاست که با استعمار سیاه خود عامل هر جنایتی شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404050600250
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha