آغاز عملیات مرمتی موزه و کاروانسرای شاه عباسی نیشابور

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نیشابور از آغاز عملیات مرمتی موزه و کاروانسرای شاه عباسی نیشابور خبر داد.

به گزارش میراث آریا، حسن گیاهی گفت: بعد از رصد و آسیب شناسی بناهای تاریخی شهرستان، با پیگیری انجام شده اعتبار مرمتی بنای ارزشمند کاروانسرای تاریخی و موزه نیشابور واقع در ضلع غربی میدان خیام از محل اعتبارات ملی اخذ و پس از تصویب پیشنهادات مرمتی در کمیته فنی اداره کل میراث فرهنگی استان،پروژه در قالب قرارداد پیمانی آغاز شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نیشابور ادامه داد: در این فعالیت مرمتی تمام گنبدها، پیشخوان غرفه ها و نیز بدنه دیوارهای حیاط مرکزی بنا به مساحت بیش از هزار مترمربع پس از پاکسازی و تخلیه بندهای فرسوده، بندکشی می شود.

او اظهار کرد: بخشی زیادی از دیوار ضلع شمالی بنا که دچار آسیب شده و خطر آفرین است نیز جمع آوری و مجدد با آجر سنتی کار خواهد شد. قسمتی از کف فرش حیاط کاروانسرا و موزه که پس از سال ها بهره برداری  آسیب دیده نوسازی می‌شود.

گیاهی گفت: نظارت بر پروژه توسط کارشناسان این اداره انجام و مستندسازی می شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404051801068
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha