دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس افتتاح شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خدابنده گفت: دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر سجاس با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در شهر سجاس افتتاح شد.  

به گزارش میراث آریا، معصومه شیری شامگاه روز سه شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر سجاس با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در پارک ملت شهر سجاس افتتاح شد.  

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خدابنده افزود: در دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس دو غرفه فروش گوشت، ۱۰ غرفه کباب و جگر، یک غرفه گیاهان دارویی و تزیینی، یک غرفه فروش رشته سنتی، نان محلی شامل فطیر، اردک و لواش و دو غرفه نوشیدنی‌های گرم و سرد برپا شده است.  

او گفت: در این جشنواره ۱۰ غرفه صنایع دستی شامل فرش، گلیم، زیورآلات سنتی، سفال، ظروف سنتی و سنگی، گیوه، چاقو برپا شده است.  

شیری بیان کرد: در این جشنواره سرآشپزان ممتاز بخش و شهر سجاس و قصابان مشهور بخش و شهر سجاس، فعالان بخش کشاورزی و استادکاران و صنعتگران صنایع دستی حضور دارند.  

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهزستان خدابنده افزود: این جشنواره در راستای شور و نشاط اجتماعی شهروندان با برنامه‌های متنوع فرهنگی نظیر اجرای موسیقی سنتی انجام می‌شود.  

او گفت: در این جشنواره ۱۰ غرفه صنایع دستی شامل فرش، گلیم، زیورآلات سنتی، سفال، ظروف سنتی و سنگی، گیوه، چاقو برپا شده است.  
شیری بیان کرد: در این جشنواره سرآشپزان ممتاز بخش و شهر سجاس و قصابان مشهور بخش و شهر سجاس، فعالان بخش کشاورزی و استادکاران و صنعتگران صنایع دستی حضور دارند.  

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهزستان خدابنده افزود: این جشنواره در راستای شور و نشاط اجتماعی شهروندان با برنامه‌های متنوع فرهنگی نظیر اجرای موسیقی سنتی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404061901324
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha