۱۰ پروژه موقوفه در بافت تاریخی گرگان در حال مرمت است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان از شتاب‌گیری روند مرمت بناهای موقوفه در بافت تاریخی گرگان خبر داد و اعلام کرد ۱۰ پروژه پس از جذب سرمایه‌گذار در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین مهدیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان روز جمعه ۲۴ بهمن ماه جاری در آیین آغاز عملیات اجرایی مرمت چهار بنای موقوفه در بافت تاریخی استرآباد (گرگان) که با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی استان، عضو شورای اسلامی شهر گرگان و جمعی از مدیران دو دستگاه برگزار شد، با اشاره به رویکرد جدید این اداره‌کل در حوزه احیای بناهای تاریخی گفت: در فصل جدید آغاز مرمت بناهای موقوفه در بافت تاریخی، تاکنون سه پروژه مرمت و احیا شده است.

او افزود: در حال حاضر ۱۰ پروژه دیگر پس از تکمیل فرآیند فراخوان جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در حال مرمت است و ۱۰ بنای دیگر نیز در دست اقدام، بررسی و طی مراحل اجرای فراخوان قرار دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان با تأکید بر تعامل سازنده میان دو دستگاه تصریح کرد: در دوره جدید مدیریتی، تعامل بسیار خوبی میان اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان و اداره‌کل میراث‌فرهنگی شکل گرفته است که نتایج آن را امروز در قالب پروژه‌های فعال در بافت تاریخی مشاهده می‌کنیم.

مهدیان ادامه داد: از نوع نگاه و رویکرد تعاملی مدیرکل میراث‌فرهنگی استان، مهندس فریدون فعالی و همکارانشان قدردانی می‌کنیم که با همکاری و هم‌افزایی، زمینه مرمت و احیای بناهای موقوفه را فراهم کرده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404112501307
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha