ضرورت ایجاد رشته گردشگری در دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

معاون برنامه‌ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نبود رشته گردشگری در دانشگاه‌های این استان چهار فصل جای سؤال است.

 نخستین اتاق فکر و میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور برخی از اصحاب فرهنگ و هنر این استان و حضور حسن نوروزی معاون برنامه‌ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به عنوان مهمان ویژه برگزار شد.

در این نشست معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توانمندی‌های گردشگری ایران در جهان و عقب‌ماندگی صنعت توریسم که اکنون کشور نسبت به سایر کشورها دارد، اظهار کرد: همه مواهب طبیعی و مواریث کهن را در دل خود جای داده‌ایم اما از نظر رتبه گردشگری در جهان وضعیت خوبی نداریم.

نوروزی که در جمع برخی اصحاب فرهنگ و هنر این استان و در اتاق فکر گردشگری سخن می‌گفت افزود: کشورهایی که از نظر مواهب طبیعی وضعیتی به مراتب پایین‌تر از ما دارند اکنون با صنعت توریسم و گردشگری اقتصاد خود را جان بخشیده‌اند که باید در کشور ما نگاه به این صنعت برای توسعه کشور و کمک به اقتصاد بهتر شود.

وی ارزش اقتصادی ورود یک گردشگر خارجی را معادل فروش 50 تا 100 بشکه نفت دانست و گفت: امروز 10 درصد تولید ناخالص دنیا به گردشگری اختصاص دارد و از حیث اشتغال 11 درصد جمعیت جهان در بخش گردشگری شاغل هستند.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان وضعیت خوب کشور برای پذیرایی از توریست افزود: وضعیت کشور ایران به گونه‌ای است که در سردترین فصل سال وقتی در جزیره کیش دمای هوای بالای 20 درجه را داریم در همین زمان در مناطق شمال غرب دمای هوای 20 درجه زیر صفر را خواهیم داشت که مناسب هرگونه کار و فعالیت و خدمات‌رسانی در حوزه گردشگری و پذیرش توریست است.

نوروزی به بیان مشکلات در حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و گفت: زیرساخت‌ها در گردشگری استان ما ناقص است و مکان مناسب برای پذیرایی از گردشگران را نداریم.

وی تقویت فرهنگ گردشگرپذیری و توریست را نیز یکی دیگر از راهکارها دانست و با بیان مشکلی دیگر در دانشگاه‌های استان و مراکز آموزش عالی، نبود رشته‌های گردشگری و میراث فرهنگی را ضعف بزرگ برای کهگیلویه و بویراحمد دانست.
این مسئول در همین خصوص با اشاره به این که استان ما به نام چهار فصل در کشور معروف شده و شهر یاسوج را به عنوان پایتخت طبیعت ایران می‌شناسند، نبود رشته‌های متناسب با این حوزه را در استان گردشگرپذیر جای سؤال دانست.

نوروزی، ایجاد زیرساخت‌های گردشگری را تنها وظیفه دولت ندانست و گفت: در این میان بخش خصوصی وظیفه‌ای سنگین‌تر بر عهده دارد و اکنون در همه جای دنیا و در کشور نیز بخش خصوصی سرمایه‌گذاری اصلی را انجام می‌دهد.

معاون برنامه‌ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نبود تورهای گردشگری را در استان یکی دیگر از معضلات و کمبودها و نواقص پیش پای حوزه گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: تا هنگامی که این نواقص برطرف نشود نباید امید چندانی برای حرکت و شتاب در این حوزه داشته باشیم در حالی که با گردشگری می‌توانیم بخش عمده‌ای از کمبودها در استان به خصوص در حوزه بیکاری را برطرف کنیم.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393022015