کمیته سامان‌دهی مراکز عرضه غذاهای سنتی گناباد تشکیل شد

 رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گناباد از تشکیل کمیته سامان‌دهی مراکز عرضه غذاهای سنتی شهرستان گناباد و برگزاری اولین جلسه این کمیته با هدف بررسی مشکلات این بخش و توسعه این بخش خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، علیرضا شناسایی رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد، امروز شنبه 16 تیر با بیان این مطلب افزود: «غذاهای بومی و محلی شهرستان گناباد یکی از ظرفیت های بالای این شهرستان است به طوری که  این شهرستان با کسب مقام های متعدد در بخش غذا، حرف نخست را در استان خراسان رضوی می زند.»

او گفت: «غذاهای سنتی شهرستان گناباد همچون جوشپره، آش لخشک و بندقبا، گندم پلو و ... از جمله غذاهای مورد علاقه گردشگران است که در مراکز عرضه غذا و اقامتگاه های بوم‌گردی سرو می شود.»

شناسایی تصریح کرد: «با توجه به توسعه گردشگری گناباد در سال های اخیر و رشد چشمگیر مراکز عرضه غذاهای سنتی همچون رستوران ها، اقامتگاه های بوم‌گردی، سفره خانه های سنتی و ... مشکلاتی همچون تداخل صنفی ، کاهش کیفیت  و نظارت های بهداشتی مطرح شد.»

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد در ادامه افزود: «به منظور سامان‌دهی این مراکز و حل مشکلات موجود با هدف بازارسازی، برندسازی و افزایش کیفیت  اولین جلسه  این کمیته با حضور فرمانداری، بخشداری ها ، شهرداری ها، اداره صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، فنی و حرفه ای و اتاق اصناف  برگزار شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 139704169

برچسب‌ها