به گزارش میراثآریا، عاطفه مروی مشاور امور زنان و خانواده وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در رویداد اولین اجلاس توسعه گاسترونومی ایران و ترکیه که با حضور انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور و ریاست گاسترونومی ترکیه در محل هتل پارسیان اوین برگزار شد، گفت: خوراک صرفاً طعامی برای گذران زندگی نیست بلکه ریشه در فرهنگهای مختلف دارد.
او یادآور شد: فراهم آوردن امکان تجربه طبخ غذاهای بومی کشور برای گردشگران میتواند نقش موثری در درک غنا و اهمیت حوزه گردشگری خوراک داشته باشد و شکلگیری این امکان تلاش برای ورود و توسعه گردشگری خلاق در بخش خوراک را سبب میشود. گردشگری خوراک بهترین فرصت برای نزدیکی فرهنگهاست.
مروی با اشاره به اینکه بسیاری از غذاها میان ایران و ترکیه مشترک هستند، بر توجه به امور آموزشی منطبق بر ظرفیتهای گردشگری خوراک تاکید کرد.
مشاور امور زنان و خانواده وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه کشور ترکیه توانسته هزار غذای بومی خود را ثبت ملی و ۳ غذا را ثبت جهانی کند، یادآور شد: در مقابل ایران با ثبت ۹۰۰ غذای ملی و یک غذای جهانی در عرصه بینالملل حضور داشته است، بنابراین برگزاری کارگاههای مشترک میتواند به تبادل اطلاعات در این زمینه یاری برساند.
انتهای پیام/
نظر شما