توسعه گردشگری ریگان در گرو حفاظت از میراث‌فرهنگی و مشارکت جوامع محلی است

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با تأکید بر نقش میراث‌فرهنگی در توسعه متوازن مناطق کمتر برخوردار، گفت: شهرستان ریگان با برخورداری از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، قابلیت تبدیل‌شدن به یکی از محورهای نوظهور گردشگری شرق استان را دارد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مرتضی نیکرو جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ در جریان سفر به شهرستان ریگان ضمن حضور در نماز جمعه این شهرستان، با امام جمعه موقت و جمعی از مسئولان و دوستداران میراث‌فرهنگی ریگان دیدار و گفت‌وگو کرد و به بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری منطقه پرداخت. 

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان در این دیدارها با اشاره به اهمیت جایگاه فرهنگی و اجتماعی نماز جمعه اظهار کرد: حضور در کنار مردم و گفت‌وگو با علما، ائمه جمعه، فعالان گردشگری و دوستداران میراث‌فرهنگی، فرصتی ارزشمند برای هم‌افزایی در مسیر صیانت از میراث‌فرهنگی و تقویت هویت بومی مناطق است.

او با بیان اینکه توسعه گردشگری بدون حفاظت اصولی از آثار تاریخی و فرهنگی امکان‌پذیر نیست، افزود: ریگان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس و همچنین طبیعت‌گردی برخوردار است که با مشارکت جوامع محلی و همراهی نهادهای فرهنگی و مذهبی می‌توان این ظرفیت‌ها را در مسیر توسعه پایدار فعال کرد.

نیکرو همچنین نقش امامان جمعه را در ترویج فرهنگ حفاظت از آثار تاریخی و جلب مشارکت اجتماعی مؤثر دانست و گفت: توسعه گردشگری زمانی به نتایج مطلوب می‌رسد که مردم منطقه خود را حافظان اصلی میراث‌فرهنگی بدانند و از منافع آن بهره‌مند شوند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان در پایان با تأکید بر نگاه حمایتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان به شهرستان ریگان، تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای شناسایی، مستندسازی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری ریگان با رویکرد فرهنگی و مشارکتی در دستور کار این اداره‌کل قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404100500316
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha