به گزارش میراث آریا، عبدالله افشاری گفت: این رویداد با همکاری مشترک شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین، ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس، انجمن علمی دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سازمان جهاد کشاورزی فارس و اتحادیه و انجمنهای علمی و تخصصی دانشگاهی و گردشگری برگزار میشود و هدف از برگزاری آن معرفی ظرفیتهای بومی و عشایری استان در حوزه لبنیات سنتی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و فرهنگسازی توسعه گردشگری لبنیات و طعم به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری خوراک عنوان کرد.
رئیس هیئتمدیره شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین افزود: این جشنواره میتواند به عنوان الگویی برای پیوند اقتصاد گردشگری و صنایع غذایی و کشاورزی، نقش مهمی در معرفی برندهای سنتی ایرانی و ارتقای استانداردهای تولید داشته باشد.
افشاری با اشاره به ساختار این رویداد گفت: تولیدکنندگان پنیر و لبنیات بومی و عشایری از سراسر استان فارس به ویژه شهرستانهای لار، داراب، مرودشت و سایر مناطق، محصولات خود از جمله انواع پنیرهای دست ساز و فراوردههای لبنی محلی را عرضه خواهند کرد که با حضور کارشناسان این حوزه داوری خواهد شد. معرفی توانمندیها و نمایش تولیدات شرکتهای صنعتی و برندهای ملی تولیدکننده لبنیات نیز در آینده برگزار میشود.
رئیس هیئتمدیره شرکت گردشگری توسعه گشت کاسپین از رونمایی نشان «نماد طلا» برای کیفیت و سلامت غذایی در جریان این رویداد خبر داد و گفت کارگاههای آموزشی، نشستهای تخصصی و علمی، از دیگر فعالیتهای جانبی این رویداد است. این رویداد استانی با حضور مقامات استانی، دانشگاهیان، کارشناسان، فعالان حوزه گردشگری، افراد محلی و سایر علاقهمندان برگزار خواهد شد.
او در پایان با اشاره به تغییر زمان برگزاری افزود: به منظور مشارکت گستردهتر تولیدکنندگان سنتی، زمان برگزاری این رویداد که پیش تر برای آبان ماه پیشبینی شده بود به اوایل دی ماه سال جاری موکول شده است و جزئیات ثبت نام و برنامههای تکمیلی نیز به زودی از طریق دبیرخانه رویداد اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/

نظر شما