بازدید بیش از ۷۳ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری کردستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، گفت: از تاریخ ٢٥ اسفندماه تا پایان روز ۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ بیش از ۷۳ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کردند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، پویا طالب‌نیا روز دوشنبه ۱۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: براساس تمهیدات صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌های مناسب، زمینه فعالیت بیش از پیش اماکن و تاسیسات گردشگری برای حضور مسافران و گردشگران نوروزی در کردستان فراهم شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با اشاره به تداوم تعطیلی موزه‌ها و بناهای تاریخی شاخص استان از جمله موزه مردم‌شناسی خانه کُرد، موزه باستان‌شناسی و عمارت خسروآباد، به دلیل خسارت در پی تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به محدوده این اماکن، افزود: از تاریخ ٢٥ اسفندماه تا پایان روز ۹ فروردین‌ماه سال‌جاری، بازدید ۷۳ هزار و ۱۵۱ نفر از جاذبه‌های گردشگری استان اعم از تاریخی، طبیعی، روستاهای هدف گردشگری، مذهبی، فرهنگی و... ثبت شده است.

او با بیان اینکه در این مدت زمانی نیز تعداد ۱۱ هزارو ۳۱۰ نفر مسافر و گردشگر در مراکز اقامتی رسمی و دارای مجوز استان اسکان داده شده‌اند، عنوان کرد: تمامی امکانات برای خدمات‌دهی شایسته به مسافران و آسیب‌دیدگان جنگ به‌کار گرفته شده است.

طالب‌نیا یادآور شد: استان کردستان از لحاظ آمادگی برای پذیرایی و خدمات‌دهی به مسافران در سطح بالایی قرار دارد و امیدواریم بتوانیم میزبان خوبی برای گردشگران باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1405011000787
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha